UN PLUS DE LUMINA NATURALA

admin Pergole

Te-ai gandit vreodata cat timp petreci la interior si cat timp petreci la exterior la aer curat? Structurile construite de GPexpress ofera posibilitatea de a le imbina pe ambele in confortul propriei case. Unele statistici ne prezinta faptul ca 10% din productivitatea unui om este influentata de calitatea inferioara a aerului de interior. A opta pentru instalarea unei pergole retractabile automate poate suplimenta aportul de lumina naturala cu peste 50% atunci cand este deschisa.

NOI PERSPECTIVE SUPERIOARE

Lumina este importanta pentru starea de bine a persoanelor. Pergolele retractabile sunt proiectate pentru lungimi de pana la 60m si latimi de 10m, iar actiunea motorizata a sistemului permite o deschidere de 80% pentru lumina soarelui. Structura acoperisului este formata din profile usoare de aluminiu cu rezistenta ridicata pentru a asigura mobilitate lipsita de efort si uz optim de energie electrica.  Acestea permit intrarea luminii solare la interior si noaptea ofera perspective catre stele. Lumina naturala si caldura transpar prin pergola si contribuie la diminuarea energiei electrice pe timp de zi, chiar si noaptea. Multumita unei pergole, ventilarea unei incaperi este controlata prin culisarea elementelor mobile.

O TERASA INSORITA LA UMBRA UNEI PERGOLE RETRACTABILE

admin Pergole

Sunt anumite idei care pot rasari in contemplarea unui spatiu cu potential. In peisajul unei gradini cu terasa, imaginatia conduce catre desemnarea unor spatii in aer liber care invita la congregare si relaxare. Sunt spatii cu diferite functiuni, exemplu spatiul de masa cu locuri pentru invitati, in mod recomandat umbrit, dar preferabil, undeva la soare, spatiul unei bucatarii de vara, spatiul de balcon deschis ori o piscina. Aceste spatii pot fi acoperite sau descoperite, dar bineinteles, chiar si ambele alternativ.

SISTEME SI STRUCTURI INVENTIVE

admin Noutati din zona HORECA, Pergole

Imagineaza-ti un spatiu de terasa cu acoperis de sticla care se deschide in mod automat la apasarea unui singur buton. Esti sub cerul liber si sunetele naturii isi fac loc printre clinchete de pahare si rumoarea unei petreceri pe terasa. Momentul pune pauza unei conversatii cat timp actiunea electrica a acoperisului retractabil isi face numarul tehnic.

Proiectul sistemului retractabil prevede izolatie termica si meteo pentru toate tipurile de climat. In constructie, barele montante, cadrele si jgheaburile sunt realizate din profiluri de aluminiu vopsite in sistem electrostatic cu pulbere. Panourile de sticla sunt izolate si fixate structural pe cadre impermeabilizate pentru a asigura protectie in fata schimbarilor meteo. Componentele structurale sunt realizate din otel inoxidabil, din aluminiu sau din materiale rezistente la coroziune. In teorie si practica, functionarea fara intretinere a sistemului retractabil este garantata pentru multi ani de utilizare in toate conditiile meteo. Capacitatea de a sustine greutatea zapezii sau a vitezei vantului este calculata in parametri de extrema anduranta.